Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Το ταξιδευμένο

Πάλι ξεχάστηκα και έχω μέρες να γράψω... Αχ αυτή η καθημερινότητα που μας παίρνει σβάρνα... Να μην μιλήσω για τα σαββατοκύριακα που μέσα σε δυο μέρες προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα. Διαβάζατε Αστερίξ;  Θυμάστε τους Ρωμαίους που αφού είχαν φάει το ξύλο της χρονιάς τους μουρμούριζαν: "καταταγείτε, καταταγείτε, μας έλεγαν...";;; Ε, κάπως έτσι νοιώθω τις Κυριακές!
(μμμμ γκρινιάρα είμαι σήμερα...)

Άλλο είναι το θέμα μας! Ακόμα ένα σάλι, με βελονάκι αυτή τη φορά! Το σχέδιο της Lily Go για άλλη μια φορά και το όνομά του Proud as a Peacock!
  Φανατική οπαδός των σχεδίων της έχω γίνει ,αλλά όλα της τα σχέδια είναι πανέμορφα και καλογραμμένα! Αυτή τη φορά το σχέδιο ήταν με βελονάκι το οποίο θεωρώ τόσο εύκολο και τόσο γρήγορο!
Το νήμα που χρησιμοποίησα ήταν μαλλί με κασμιρ και ακρυλικό (λίγο άγριο όταν το έπλεκα αλλά με το πλύσιμο έγινε μαλακό και αφράτο!)
Τώρα θα σας πω και γιατί το λέω "το ταξιδευμένο"! Το σάλι αυτό το χάρισα στη θεία μου που ζει μόνιμα στην Αυστραλία! Ήρθε το καλοκαίρι στην Ελλάδα για διακοπές , για να μας δει, και την τελευταία μέρα που ήταν εδώ της το χάρισα! Να την αγκαλιάζει εκεί μακριά στην άλλη άκρη του πλανήτη!

Κι επειδή το σχέδιο είναι πολύ όμορφο και εύκολο , το πλέκω ξανά! Αυτή τη φορά με νήμα λεπτό (lace) και με χάντρες! Και έπεται και συνέχεια!

2 σχόλια:

  1. Α, δε θέλω γκρίνιες! Μη μας πάρει κι απο κάτω ακόμα δεν άρχισε η χρονιά! Όμορφο το σάλι αν και προτιμώ τα χρωματιστά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερουδια!!! Που και που χρειαζεται λιγη γκρινια!!!! Οσο για το σαλι, υπεροχο, τα'παμε!!!! Φιλακια και καλη ανταμωση τον Οκτωβριο!!!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή