Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Κι ενα ακόμα γιλέκο..

Καλά γιλέκο δεν το λες! Ούτε και πόντσο , αλλά ούτε και μπλούζα...
Όπως και να έχει είναι ένα άνετο, ριχτό, ζεστό πλεκτό! Το σχέδιο του από το raverly και θα το βρείτε εδώ  και είναι και δωρεάν. Για όσες δεν το έχετε ψάξει ποτέ μπείτε στο raverly   κάντε εγγραφή και θα μπείτε σε ένα παγκόσμιο φόρουμ με πλέκτριες, όπου θα έχετε πρόσβαση σε άπειρα σχέδια!
Λοιπόν, τι έλεγα;; Α ναι το σχέδιο: είναι εύκολο , είναι πολύ εύκολο! Σε σημείο που το βαριέσαι δηλαδή, αλλά με λίγο χοντρό νήμα (πλέκεται με ν5 βελόνες) τελειώνει γρήγορα! Κι επιπλέον μου έδωσε και πολλές ιδέες: για παράδειγμα, σκέφτομαι αν γίνει με πιο λεπτό νήμα; κι αν αλλάξω το σχέδιο , ώστε να μην έχει αυτή τη λαστιχωτή μορφή αλλά να μπει ένα άλλο σχέδιο δαντέλας;;; Μμμμ αυτό θα είναι ένα μελλοντικό σχέδιο!
Για την ώρα το χαίρομαι ως έχει!  και ναι η δεύτερη  η φώτο , αυτή η κουνημένη (γιατί ο φωτογράφος υιός βιαζόταν!) και το χρώμα δείχνει καλύτερα αλλά και το κουμπί που "δένει" τα δυο πλαϊνά από το γιλέκο!
(Πρώτη και τελευταία ανάρτηση για αυτή τη βδομάδα αφού από αύριο τέλος η άδεια... Δε μπορώ να πω, ήταν πολύ καλά, πάρα πολύ καλά! Ξεκουράστηκα, ηρέμησα, διάβασα , έπλεξα, χάρηκα το σπίτι μου, με χάρηκε κι αυτό!
Ελπίζω να μην χαθώ για πολύ , γιατί έχω κι άλλα να σας πω και να σας δείξω: μια καινούργια ζακέτα και τα τετραγωνάκια μου που προχωρανε...) 

2 σχόλια:

  1. Καλη δυναμη σε οτι κανεις γεματη υγεια και χαρα. Το πλεκτο σου ειναι υπεροχο και σαν σχεδιο και σαν χρωμα. Μπορει να μην σου κανω σχολια αλλα δεν σε ξεχνω παντα γρηγορα θα μπω να μαθω τα νεα σου καλη δυναμη και πολλα φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ξέρω πώς λέγεται αλλά είναι πολύ ωραίο!Το κουμπί δε είναι όλα τα λεφτά!Για το χρώμα τι να πω;Φανταστική επιλογή!Είναι το στυλ που μου αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή